Actualidad
Post Image

V Concurs "Què saps d'Eivissa?"


V CONCURS “QUÈ SAPS D’EIVISSA?” A SANT JOSEP

-  Concurs de coneixements sobre actualitat, geografia, cultura popular, vocabulari, i molt més.
-  La parella guanyadora s’emportarà una nit, amb dinar i entrada al circuit termal de l’Agroturisme de Can Curreu per a dos persones.
-  Tendrà lloc diumenge 11 d’octubre a les 20 h al Centre de Cultura de Can Jeroni (Sant Josep).

Ca Sa Majora S. XXI organitza el proper diumenge dia 11 d’octubre a les 20 h al Centre de Cultura de Can Jeroni (Sant Josep) la cinquena edició del Concurs “Què saps d’Eivissa?”. Aquest popular concurs promou coneixements sobre actualitat, geografia, cultura popular, i vocabulari, entre d’altres, però sobretot, la competitivitat sana entre totes les parelles que lluiten per guanyar l’estada d’una nit, amb dinar i entrada al circuit termal de l’Agroturisme de Can Curreu per a dos persones. Les parelles disposades a participar, a partir de 14 anys, es poden inscriure a través de casamajora.blogspot.com fins al dia 9 d’octubre.

El concurs s’emmarca dins la setmana ludicolingüística “Units pel nostre parlar” organitzada per l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia en col·laboració amb la Direcció General de Política Lingüística, i, a causa de la situació sanitària que vivim, es farà seguint totes les mesures indicades en la normativa vigent.