Actualidad
Post Image

Back to school 2020 - Sant Jordi Music Festival


L’Ajuntament de Sant Josep i l’Associació Cultural ses Barsetes presenten la vuitena edició del festival Back To School, que enguany es celebrarà aplicant les mesures de prevenció front a la COVID-19

 

L'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i l’Associació Cultural Ses Barsetes organitzen la vuitena edició del festival Back to School, tot un clàssic del calendari d’esdeveniments musicals de l’any a Sant Jordi que ningú dels implicats volia deixar de celebrar tot i la pandèmia. La música començarà a sonar aquest dissabte a les 20 hores, com sempre a la plaça del poble. Val a dir que els concerts s’hauran d’adaptar per força a la situació amb un aforament reduït: «La música ha de seguir sonant. Sant Josep és un municipi bolcat en la cultura i les actuacions en viu són una part fonamental de l’escena del municipi. Això és el que ens ha animat a seguir donant suport al BTS tot i les dificultats que imposa la COVID-19. Ara més que mai hem de donar suport a la nostra cultura»

«Serà una edició diferent al que estam acostumats però amb la mateixa il·lusió i energia de sempre», ha dit Felipe Ruiz, representant de Ses Barsetes. La voluntat que els mou és la de «seguir donant suport a la música en directe i continuar dinamitzant el nostre estimat poble de Sant Jordi.

En aquesta ocasió, són tres grups locals els que assumiran la responsabilitat d’animar el retorn a les classes i a la feina després de l’estiu. Es tracta de músics veterans de l’illa, encara que alguns els trobam a bandes que tot just s’acaben de crear, així que, com cada any, la qualitat està assegurada.

Little Jackie Paper obrirà la vetllada abans dels energètics #FORTHEFRESHLYPEOPLE I dels caps de cartell d’enguany, els Guajiro Blues.

Com que la capacitat de la plaça és limitada, només es podrà accedir amb invitació al recinte acotat amb tanques al que es realitzarà el concert. Aquestes invitacions es poden demanar al mail de Ses Barsetes, sesbarsetes@gmail.com. Amb cada una d’elles podran accedir dues persones, que podran seure plegades a l’espai habilitat pel BTS mantenint la distància amb la resta d’assistents.