Actualidad
Post Image

Sant Mateu 2019


El programa de festes de Sant Mateu d'Aubarca de 2019 comptarà com a gran novetat amb l'actuació musical de la Vargas Blues Band, que oferirà un concert al poliesportiu el dissabte 21 de setembre, festivitat de Sant Mateu. Prèviament, com a segona novetat, la localitat serà l'amfitriona del Festival Folklòric Mare Nostrum, que se celebrarà al Centre Social. La jornada festiva es completarà amb la tradicional missa i processó en honor a Sant Mateu a les 12 hores, seguida del ball pagès a càrrec de sa Colla d'Aubarca, una degustació d'orelletes i la desfilada de carros tradicionals.

Les activitats programades per l'Associació de vesins, amb la col·laboració de l'Ajuntament, s'allargaran fins al 29 de setembre. Aquest passat cap de setmana es dugueren a terme les primeres activitats amb una festa infantil de l'escuma i un campionat de billar i futbolí, que celebraran les respectives finals el divendres 13 de setembre a les 21.30 hores.

Per al dissabte a les 17 hores està programada una altra de les novetats d'enguany, una excursió en tren per als més petits pes Pla d'Aubarca fins a Can Maimó, on podran visitar els animals de la finca. A la tarda també hi haurà una xacota pagesa i un concert de música clàssica del quartet de violoncels CelloIB. La jornada acabarà amb la gran festa 'Sant Mateu Flower' amb el dj Javi Box, un dels esdeveniments més esperats de les festes.

L'endemà, els actes festius s'iniciaran a les 12 hores amb una missa i una exposició de motos antigues a la plaça de l'església, i al migdia tendrà lloc el tradicional dinar de vesins que es completarà amb un berenar a la tarda i el lliurament d'obsequis als majors. A la tarda, el Grup de Teatre des Molí representarà l'obra 'Dianxes, quina història!' I hi haurà una actuació del cantant Joan Murenu.

El diumenge 22 de setembre s'acolliran diferents actes al poliesportiu amb la representació teatral 'Sa partió', a càrrec del Grup de Teatre des Cubells, i el lliurament de trofeus de diferents competicions. A continuació està programada una nit pel poble de Sant Mateu amb concurs de postres.

Finalment, el dissabte 28 de setembre hi haurà una marxa nòrdica i el diumenge 29 de setembre se celebrarà la XII edició de la cursa popular Pla de Sant Mateu de 10 quilòmetres